Info

Nieuwste foto's

In ons fotoalbum zijn nieuwe foto's geplaatst.

Hokbezoek 2013 't Hollandertje in Leek.

29e Kloostershow

78 jaar Sport & Vriendschap Ter Apel

1938 - 2016

Leden foto's

Een willekeurige foto uit het leden-album. Klik op de foto om naar het album te gaan.

Ethyr Eggens
Choco hen
Choco hen


Inloggen

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Willekeurige foto

Een willekeurige foto uit ons album. Klik op de foto om naar het album te gaan.

Jongdierendag
Jongdierendag

Hokbezoek 2017

Op Zaterdag 24 Juni hadden we een hokbezoek bij eigen leden, we hadden een mooie groep van 17 mensen. We begonnen bij Annette Robben waar we werden ontvangen met koffie en cake.

Annette fokt met serama's, lachduiven en rexdwerg. Een aantal dieren zitten binnen en een aantal leeft buiten in de ruime voilère.

   

Ons 2e adres was bij Daniël Rijkens, hier zagen we een aantal bijzondere dieren die je niet elke dag tegenkomt, Daniël fokt met serama's maar heeft ook diverse andere kippenrassen waaronder langstaarten, verder heeft hij fazanten, uilen, parkieten, wasbeerhond en een eekhoorn.

    

 

Ons 3e adres bracht ons in Ter Apel bij onze voorzitter Gerbe van der Veen. Gerbe van der veen fokt met rijnlanders en heeft 2 lachduifjes en wat kippen, verder heeft hij een mooie tuin.

   

 

Ons 4e adres bracht ons bij Henk Sandmann, Henk fokt sierduiven. Verder heeft hij een groot veld met goudsbloemen waar hij olie van maakt, dit geeft hij aan zijn duiven en zodoende hoeft hij nooit medicatie te gebruiken. Verder lopen er 2 knobbelganzen waarvan er één al 25 jaar is en ook heeft hij nog wat sabelpootjes.

   

   

Na Henk Sandmann gingen we naar Leon Luijten waar we tevens de lunch gingen nuttigen. Leon fokt kleurdwergen in lichtzwart verzilverd en middenzwart verzilverd. Verder waren er nog diverse vogelsoorten te zien. De lunch was prima verzorgd er waren broodjes en een overheerlijke groente soep.

   

   

Als 6e gingen we naar Albert Tewes. Hij fokt sabelpoten in meerdere kleurslagen en verder heeft hij nog duiven en parkieten. Zijn vriendin trakteerde ons nog op wat lekkers.

   

   

Als laatste adres gingen we naar Hendrik ter Horst, hij fokt noordhollandse hoenders in de kleur koekoek.

   

   

Al met al was het een zeer geslaagde dag met een mooie opkomst. Het weer was ietwat nat maar dat mocht de pret niet drukken. Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar en wij willen iedereen die mee heeft gedaan bedanken voor hun bijdrage.